Det er kun fantasien som begrenser deg

Via RECKLI tilbyr vi muligheten til eget design av unike 3D-gummimatriser etter dine tegninger. Ta kontakt for mer info.

RECKLI har egne CNC-roboter som freser ut formpluggene i det rette materiellet. Disse formpluggene danner så grunnlag for støp av din unike matrise. Se linken for å forstå prosessen grundigere.


Elementvarianter innfor samme matrise skapes med avstøp av rett parti på gjeldende matrise. Se filmen nedenfor for å få innblikk i prosessen.
Vår unike gummimasse brukes av kunstnere til produksjon av detaljer/avstøpninger, eller i forbindelse med rehabilitering av bygg hvor en støper av eksisterende detaljer for å produsere like elementer.

Arkitekter i hele verden benytter disse mulighetene for å skape særpreg på byggverk utvendig eller innvendig, for eksempel med betong som skaper unik akustikk og fantastisk design. Den Japanske arkitekten Yasuhisa Toyota brukte RECKLI som samarbeidspartner da han skapte Polens mest moderne konsertsal NOSPR HALL i Katowice, der han blant annet benyttet sort akustisk betong på innerveggen i konsertsalen.
Vi har også fotobetong samt FotoGraver-matriser med fantastiske muligheter.

RECKLIs hjemmeside finner du en verden av muligheter.